top of page
Cykel lagring Floaterhoist Europa

International

För beställningar från resten av världen, vänligen klicka www.floaterhoist.hk.

Skicka ett mail till oss direkt med din beställningsförfrågan. Merparten av internationell försäljning utanför EU, USA och Kanada levereras direkt från Hong Kong. Vi kommer att lämna kostnadsförslag på frakt- och enhetskostnaderna.

Observera att prov och varor kan bli föremål för tullkontroll i de flesta länder, och därmed kan leveransen komma att fördröja. Tiden för tullklarering har inte tagits med i transporthastigheten. Tullkontoret i alla länder har sin rätt att inspektera alla brev till sina länder och ta ut tullavgifter för objekten.

Garanti & retur

 

Garanti

Varje Floaterhoist kommer med 2 års begränsad garanti på delar och material. Om någon del av din produkt slutar att fungera, kommer vi att reparera eller ersätta den utan kostnad.

 

Returpolicy

Delar ska returneras i originalförpackning inom 14 dagar från inköpsdatum. För att initiera en retur, fyll enkelt helt i nedanstående formulär för retur/återbetalning. Vi har möjlighet att återbetala det pris du betalat för produkten, men inte fraktkostnaderna. Se till att lösa delar som remskivorna är omsorgsfullt inslagna och se gärna till att få ett spårningsnummer för alla objekt som går i retur.

I Europa, skicka returer till:

Nieuweweg 303

6603 BN Wijchen

The Netherlands 

Formulär för returer

Fraktpolicy

 

Fraktkostnader 

Europe

Din beställning kommer att skickas inom 2 dagar efter det att betalningen har bekräftats.

 

Standardfrakt -.Kurir (leveranstid 2-5 arbetsdagar exklusive tullklarering).

Din beställning kommer att skickas från Nederländerna.

Success! Return form received.

FRAKT OCH GARANTI

Vi tror på att bygga produkter av hög kvalitet som håller i en livstid.

FREE SHIPPING

anywhere in EU

bottom of page